DEN OFFICIELLE ÅRBOG

FORMEL 4

Sæson 2022

En helt enestående formel-sæson

2022-sæsonen er måske den hårdeste og mest underholdende sæson i dansk Formel 4 nogensinde. Med det hidtil højeste deltagerantal og garanti for intense kampe om pladserne har den danske talentmasse igen bevist sit værd.

Bogen om det danske Formel 4-mesterskab 2022 bliver (mindst) 128 sider med historier og billeder i høj kvalitet fra hver af sæsonens seks afdelinger. Der bliver interviews, portrætter og sidehistorier fra pitten, som ellers ville være gået i glemmebogen – og selvfølgelig resultater fra hvert løb.

Formel 4 – Sæson 2022 udkommer i sidste halvdel af november måned. En oplag mulighed til julegaverne (sponsorgaver) eller bare til at få hjem som minde om en fantastisk sæson.

 

Mød stjernespirerne

Der er en stor sandsynlighed for at én eller flere af dansk motorsports næste store navne gemmer sig i Formel 4-feltet. Kørere som Frederik Vesti (Formel 2), Malthe Jakobsen (European Le Mans Series) og Christian Rasmussen (Indy Lights) er bare nogle af de, som har brugt Formel 4 som springbræt til flotte, internationale karrierer.

Men hvem er Julius Dinesen, Theodor Jensen og Magnus Pedersen egentlig? 

Formel 4 – Sæson 2022 går tættere på flere af årets kørere og fortæller deres baggrund og – ikke mindst – ambitioner med sporten.

Køb Formel 4 - Sæson 2022 og få den leveret på udgivelsesdagen

Bogen bliver leveret i midten af november 2022.

DKK 399,- inkl. moms
Ønsker du mere end fem bøger? Tag kontakt for mængderabat.

Om Formel 4 - Sæson 2022

Antal sider:
Indbinding:
Forfatter:
Udgivelsesdato:

128 (mindst)
Helt sikkert
Kim Gripping
15. november 2022