[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1590386945165{padding-top: 12% !important;padding-bottom: 12% !important;background-image: url(https://grippo.dk/wp-content/uploads/2020/05/08.jpg?id=735) !important;background-position: center !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Få ekstra fart på din

– med en marketing freelancer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1590387163649{margin-top: 5% !important;margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column][vc_column_text]Betal kun for den tid og de opgaver, du har brug for at få løst – den mest effektive marketingløsning for dig, der har brug for en (ekstra) marketing-kapacitet i perioder.

Når du vælger en freelancer til at løse dine marketingopgaver får du en række helt konkrete og mærkbare fordele:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1590387361894{background-color: #ddd19f !important;}”][vc_column][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h2″ title=”En freelancer er den oplagte løsning, når…”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1590390414620{padding-top: 5% !important;padding-bottom: 5% !important;background-color: #ddd19f !important;}”][vc_column width=”1/3″][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title=”Et beskedent behov”][vc_column_text]Du har måske ikke behov for de store marketingmuskler endnu – egentlig bare lidt assistance til at få holdt dine sociale medier, hjemmeside og nyhedsbrev ved lige.

Jeg tilbyder både faste aftaler og klippekortsløsninger, så du altid har styr på økonomien.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title=”Brug for en hånd?”][vc_column_text]Du har allerede styr på det meste, men mangler i perioder en ekstra hånd til at klare spidsbelastningen i marketingafdelingen.

Vi finder en fleksibel løsning, som passer til din virksomheds behov.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title=”Supplement til marketingafdelingen”][vc_column_text]Du har allerede en eller flere dygtige medarbejdere i marketing, men mangler lidt kompetencer i eks. online-annoncering for virkelig at udnytte mulighederne på online platforme.

Jeg overtager gerne enkelte opgaver eller områder og varetager dem i samarbejde med dig og dine medarbejdere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”25″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1590563079182{padding-top: 5% !important;padding-bottom: 5% !important;}”][vc_column width=”2/3″][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title=”Sådan arbejder jeg” css=”.vc_custom_1590563158544{margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column_text]Som udgangspunkt er det op til dig, om du ønsker at jeg løser opgaver i din virksomhed eller ved mit eget skrivebord*.  Ved opstart af et projekt er det altid en fordel at mødes fysisk, så der kan brainstormes og ping-ponges direkte, men mange opgaver kan jeg sagtens løse fra mit eget kontor.

Når vi indleder samarbejdet ønsker jeg hurtigt at opnå en grundlæggende forståelse for virksomheden. En tur rundt i virksomheden og introduktion til “kollegaer” og produkter er derfor den perfekte start på samarbejdet. Jo bedre jeg kender din forretning, desto skarpere kan jeg være med mine marketingværktøjer.

Hver tredje måned tager vi en kort evalueringssnak om samarbejdet, så jeg er sikker på at du får det, du forventer. Det kan også være, du ønsker at ændre aftalen eller har fået nye idéer – på den måde er vi altid “in sync” og jeg holder mig skarp på hvad der sker i virksomheden.

Et godt samarbejde er for mig, når jeg tydeligt bidrager til virksomhedens positive drift. Det lyder meget fornemt – men jeg brænder for at gøre en mærkbar forskel for mine kunder.

*Kørsel op til 30 km fra 7100 Vejle er gratis – herefter faktureres kr. 3,56 pr. kilometer.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title=”Din freelancer”][vc_single_image image=”174″ img_size=”medium” css=”.vc_custom_1590562999797{margin-top: 5% !important;margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column_text]Jeg har mere end 20 års erfaring med online markedsføring og webdesign – og en del af tiden er brugt med at høste erfaringer fra både mellemstore danske virksomheder og nogle af branchens største spillere på globalt plan.

Jeg bliver inspireret af mine kunders forskellige brancher og personligheder, og mit største mål er at skabe den bedste markedsføring for din virksomhed.

Kim Gripping
Marketing Freelancer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1590389695647{padding-top: 5% !important;padding-bottom: 5% !important;background-color: #efefef !important;}”][vc_column][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title=”Det siger kunderne…”][trx_sc_testimonials type=”default” cat=”5″ orderby=”none” title_style=”default”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1578124984506{padding-top: 5% !important;padding-bottom: 5% !important;background-color: #dd9933 !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h2″ title=”Skal vi snakke om det?” description=”#E-8_JTNDc3BhbiUyMHN0eWxlJTNEJTIyY29sb3IlM0ElMjNmZmYlMjIlM0VVZGZ5bGQlMjBrb250YWt0Zm9ybXVsYXJlbiUyMGhlcnVuZGVyJTJDJTIwcyVDMyVBNSUyMHJpbmdlciUyMGplZyUyMGRpZyUyMG9wJTIwZm9yJTIwYXQlMjBhZnRhbGUlMjBldCUyMG0lQzMlQjhkZSUyQyUyMGh2b3IlMjB2aSUyMGthbiUyMGwlQzMlQTZyZSUyMGhpbmFuZGVuJTIwYmVkcmUlMjBhdCUyMGtlbmRlLiUzQyUyRnNwYW4lM0U=” class=”title_white”]

    [/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]