Opened planner, digital camera and laptop with file manager or editor on the screen on table of freelancer

Os to – skal det være os to?

Min erfaring er, at de bedste resultater opnås gennem længerevarende samarbejder. Den gode relation og forståelse for din virksomhed gør det lettere for mig at tænke i de rette baner – og på den måde får du mest for pengene.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil løse en enkelt opgave for dig, hvis det er dit nuværende behov. Det kan jo også være starten på noget stort!

Ikke al den snak - hvad koster det?

Bare lige en hurtig opgave

Enkelte projekter, konsulentopgaver og vikaropgaver.

Måske har du en enkelt opgave, som dit eget marketingteam ikke har tid eller kompetencerne til at klare. Det kan også tænkes, at du har behov for rådgivning i forbindelse med et projekt. Eller noget helt tredje.

En enkeltstående opgave eller mindre projekter tager jeg gerne ind, hvis kalenderen tillader det. Det er blot at ringe til mig på 61674558 eller sende en mail til kim@grippo.dk, så tager vi den derfra.

Se mine timepriser her

Næsten klar til at binde dig?

Klippekort er en nem måde at have en freelancer tilknyttet på.

Du har gennemskuet, at der er brug for en marketingkapacitet i virksomheden, men der er ikke arbejde nok til en fast deltidsstilling. Med et klippekort kan du altid ringe til “Kim fra marketing” og få sat en ny opgave på skinnerne.

Det er en økonomisk fleksibel løsning, hvor du ikke behøver opfinde opgaver til en tommelfingertrillende medarbejder, men udelukkende betaler for det arbejde, der bliver udført. Vel at mærke uden at binde dig til nogen månedlig aftale. Nemt!

Se prisen for klippekort her

Klar til at gøre det fast?

En fast aftale sikrer dig fremdrift og kontinuitet.

Hvis du ikke har nok arbejde til at ansætte en fuldtidsmedarbejder, men der bestemt er brug for fast arbejdskraft, kan du med fordel kigge på en fast månedlig aftale. På dén måde lærer vi hinanden godt at kende, og på den måde kommer jeg også til at skabe mest værdi for dig og din virksomhed.

Alt efter behov vil jeg kunne drive projekter og opgaver på præcis den måde, du ville forvente af en fuldtidsansat kollega i marketing. Jeg kommer også gerne og arbejder ved et skrivebord i virksomheden – det vil kun gøre min føling med din virksomhed endnu bedre!

Se priserne her

Det siger kunderne

Er der noget bedre end kunder, som har pæne ting at sige? Det tror jeg ikke.

Grippo har håndteret min markedsføring siden 2012 og har været en vigtig del i at udvikle min forretning.

Hans ærlige sparring og rådgivning har været en stor hjælp på vejen, og jeg har haft stor gavn af hans brede palette af kompetencer i takt med at jeg har kastet mig ud i online-annoncering, videoproduktion og webshop-projekter.

Tommy Schröter

Elite Coach - Tommy Schröter Coaching

Vi brugte Kim som uvildig rådgiver da vi skulle finde den rette leverandør til vores nye B2B-webshop. Kim var en stærk ressource, da vi skulle formulere vores kravspecifikationer til systemet. Efterfølgende deltog han i flere møder med potentielle leverandører, hvorefter vi fik hans objektive vurdering af de forskellige leverandører og tilbud. Det gjorde det lettere og mere overskueligt for os at træffe en beslutning på et område, vi ikke selv havde store kompetencer indenfor.

Vi trodsede Kims anbefalinger og traf den forkerte beslutning – og vi er endnu ikke gået i luften med den nye side.

Kaare Schultz Pedersen

Medejer, TornboSvejs ApS

Svesken på disken - så lidt koster det

timepris

Ad Hoc

For små opgaver og mindre projekter
600,-
Skal du have klaret en hurtig opgave uden at binde dig eller købe et klippekort tager vi det bare som det kommer.
VÆRDI
timepris

Fast aftale

Et fast samarbejde giver stærke resultater
500,-
Faste aftaler giver de bedste resultater, og samtidig har vi begge ro på bagsmækken uden hele tiden at skulle snakke om økonomi.
timepris

Klippekort

For større projekter og løse samarbejder
550,-
Den fleksible løsning, som giver dig råderum og overblik over økonomien i dine projekter. Klippekort fås fra 10-30 timer og betales forud.

Alle priser er excl. moms.

Skal vi tage en snak om det?

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dig, din virksomhed og det potentiale som skal udnyttes. For mig er det vigtigt at finde den rigtige løsning for dig, så vi kan få et godt og langvarigt samarbejde.

Din freelance marketingansvarlige

GRIPPO er leveringsdygtig i online og offline markedsføring fra strategi til eksekvering - enten på projektbasis, klippekortsløsning eller faste månedlige aftaler.

Åbningstider

Man - Fre 08.00 - 16.00

Kontakt

Lanciavej 12F, 7100 VejleTelefon: 6167 4558Email: kim@grippo.dk