Hjemmesider

- som du har lyst til at opdatere

Kim Gripping
Indehaver, Grippo

Investér i en hjemmeside, som ser godt ud og er nem at opdatere!

Kalenderen skriver 2021, og for en professionel webdesigner er det ingen sag at bygge en hjemmeside, som er let at opdatere for selv den mindst IT-kyndige.

Når din hjemmeside kommer ud af produktionen hos Grippo vil du opleve at den er legende let at opdatere. Det er den fordi jeg allerede fra første møde forsøger at forstå din virksomhed og hvordan hjemmesiden skal understøtte den. Blandt andet ved at gøre det let at opdatere de områder, der oftest skal holdes opdateret.

Det skal nemlig være sjovt at opdatere sin hjemmeside. Og, hvis ikke sjovt, så i det mindste let.

Et website, som matcher dit behov

Hvor lang tid brugte du på at købe din sidste bil, kaffemaskine eller ferie?

Når du skal bygge en ny hjemmeside er det vigtigt, at den passer til de behov som din virksomhed har. En standardløsning dækker sjældent de ønsker, du har til funktioner og udseende – der er en grund til, at bilsælgeren har et stort ark med ekstraudstyr, når du står i udstillingen og overvejer dit næste køb.

De sidste 10 år har jeg både været intern projektleder på store onlineprojekter og ekstern Solution Specialist for nogle af de helt store danske onlinevirksomheder. De erfaringer tager jeg med, når din hjemmeside skal bygges op.

Udvalgte referencer

Jeg har arbejdet på mange spændende projekter – og nogle af dem kan du se herunder!

BjørengKlinik

Én af Aarhus varmeste og rareste fysioterapeutiske klinikker blev anbefalet at lade mig totalrenovere deres hjemmeside. Resultatet står knivskarpt og afspejler deres vision – og samtidig er siden blevet 100 gange lettere at redigere i. 

Det siger Birgitte & Co. i hvert fald selv!

Special Saloon Car

Danmarks ældste banesportsklasse havde efterhånden også Danmarks ældste hjemmeside…

Et nyt og tidssvarende design, båret af fede billeder, og med nem adgang til vigtige informationer for både kørere og fans. Og et stort videogalleri med tidligere løb i serien.

Troldborg Design

“Du finder bare på de mest finurlige og kringlede designelementer – så må vi se hvor god jeg egentlig er”, lød de kække ord til designeren.

Marlene og Troldborg Design fik en helt speciel hjemmeside – perfekt til en helt særlig grafisk designer.

Peter Madsen Marine Contractors

Opgaven var simpel: Vi har ikke tid til selv at lave vores hjemmeside færdig – hjælp os med at komme i mål!

Undervejs udviklede opgaven sig lidt og den halvfærdige skabelon blev justeret, så det ønskede resultat kunne opnås. En spændende kunde med sans for detaljen!

En seriøs
online-makker

Din hjemmeside og online markedsføring er ikke bare sjov og ballade. Derfor bør du også kun lægge den i hænderne på folk, du har tillid til, og som du ved kan løfte opgaven.

Med mere end 15 års erfaring fra begge sider af branchen og et utal af hjemmesider produceret, opdateret, justeret og leveret er jeg klar med et godt bud på netop din opgave.

Når mine egne evner ikke rækker længere – og det sker heldigvis tit – har jeg et korps af dygtige freelancere, som træder til og hjælper med at løse opgaven til perfektion.

På den måde køber du ikke en enmandshær, men en samlet pakke af kompetencer, som er sat sammen for at løse din opgave og sikre det bedste resultat. 

Lad os snakke om det...

Jeg sætter pris på en god kop kaffe og en snak om din virksomhed og dine visioner. Derfor starter alle gode projekter med et gratis og uforpligtende møde, så vi kan lære hinanden at kende.

Udfyld kontaktformularen herunder og bliv ringet op i løbet af 1-2 arbejdsdage – eller ring med det samme på 61674558, hvis du slet ikke kan vente!

Grippo
Andkærvej 19D, Lok. 31
7100 Vejle

Tel: 61 67 45 58
Mail: kim@grippo.dk