Code Photography Images 06

Webudvikling

Det er ikke for at prale, men jeg har over 22 års erfaring med webudvikling og hjemmesider generelt. Som 12-årig lærte jeg de første, spæde HTML-koder, og siden er det blevet til utallige hjemmesider, projekter, og jobs som udvikler, supporter, projektleder og content manager – jeg har prøvet det meste og kender de fleste tricks.

Læs mere om hvad jeg kan med hjemmesider herunder.

Hjemmesider i WordPress

Let at bruge, billigt at komme i gang med - og du ejer det selv.

Der findes hundredevis af smarte systemer, som du kan bygge din hjemmeside i. Mine bedste erfaringer har jeg gjort med WordPress, en gratis open source platform, som tilmed er verdens mest anvendte Content Management System.

Du vil helt sikkert kunne finde løsninger, som er lettere at arbejde med, og som du hurtigere kommer i gang med – men hvis du vil arbejde professionelt med din hjemmeside, er det min anbefaling at starte her.

Jeg har lavet et blogindlæg, hvor jeg fortæller præcis hvorfor WordPress er min favorit … også selvom der er en række fælder, som jeg har betalt dyre lærepenge for at du kan undgå.

Optimeringsarbejde

Dit website skal stå skarpt - knivskarpt!

Ét er at have en flot og æstetisk korrekt hjemmeside. Noget andet er, hvad der rent faktisk virker bedst på dem, som besøger siden. Den største fejl, der begås i webudvikling er, at stole blindt på at noget ser godt ud.

Ved hjælp af dataanalyse og en række værktøjer kan jeg tydeligt se, hvordan dine besøgende reagerer på hjemmesiden og optimere den – eksempelvis for at få flere til at udfylde kontaktformularen eller downloade produktkataloget.

Undervisning og support

Når hjulene skal holdes i omdrejninger.

Ligesom alle andre aktiver i din virksomhed skal hjemmesiden også holdes i topform. Det kræver løbende vedligehold, små opdateringer og justeringer, hvis den skal overholde standarder, rangere højt på Google-søgninger og kunne holde hackere på afstand.

Udover at tilbyde et opdaterings- og sikkerhedsabonnement hjælper jeg gerne dig og dine medarbejdere med at arbejde med WordPress-hjemmesider. Også hvis det bare er en genopfriskning.

Skal vi snakke om det?

Du kan låne mig til en enkelt opgave eller et fast antal timer hver måned - det bestemmer du helt selv. Et fast samarbejde giver oftest de bedste resultater for dig, for når vi kender hinanden, arbejder vi bedre sammen.

Din freelance marketingansvarlige

GRIPPO er leveringsdygtig i online og offline markedsføring fra strategi til eksekvering - enten på projektbasis, klippekortsløsning eller faste månedlige aftaler.

Åbningstider

Man - Fre 08.00 - 16.00

Kontakt

Lanciavej 12F, 7100 VejleTelefon: 6167 4558Email: kim@grippo.dk